Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, zajímavá přesmyčka od Clarksona k Putinovi. 

Tak člověk a jeho úhel pohledu je ovlivněn tím, kde žije a v jaké informační a propagandistické bublině se nachází. Podle toho mu jsou věci "jasné".

Kdyby jste se narodil v Rusku, budete mít svého Clarksona přímo na nejvyšším místě (což postrádáte u nás). 

On Západ totiž také občas potřebuje důrazné upozornění na svoje chování a aktivity. Někdy i klepnout přes prsty. Ona samolibost a pocit příslušnosti k nejsilnější partě často vede ke ztrátě soudnosti, sebereflexe a ke slepotě. 

Pakliže silnější partner není schopen akceptovat princip vzájemného respektu (a chtěl by jen poučovat, peskovat a diktovat), nemůže se divit, že se ozve nějaký ten politicky nekorektní "Clarkson".

0 0
možnosti
PP

P70e88t40r 58P81a18v91e11l

19. 3. 2015 15:35

Jeremy se vrátí na 1000%... Richardovi s Jamesem končí smlouva za pár měsíců a u Sky už mají velice lukrativní smlouvu nachystanou... Takže jde o to, jestli se bude pokračovat u BBC se značkou Top Gear, nebo u Sky s novým názvem... Osobně si myslím, že BBC ho vezme zpátky... Kdo by pustil pořad s 350 milionovou sledovaností...

0 0
možnosti
PA

P10e15t84r 14A40g50u65l73á62r

19. 3. 2015 15:06

To, že kvůli kusu žvance někomu jednu natáhne je podle vás o politické korektnosti? I kdyby byl jen vulgární, tak je to nepřiměřené. On by bez produkčních také nedošel tam kde je. Jak již sám několikrát předvedl, není schopen ustřihnout ani kus hliníkového plechu, aby se neporanil. Měl by jim být vděčný a ne je napadat.

0 0
možnosti
VT

Nechci soudit, ale možná mu ten chlápek z cateringu pravidelně plival do jídla a Jeremy ho u toho načapal a tak mu dal přes držku. ;-)

0 0
možnosti
JH

J36a68n 41H29l81a94v74a45t32ý

19. 3. 2015 12:27

Hlupák musí vždy tahat do tématu offtopic věci, jako je Zeman, Putin, Merkelová apod. Antikarma.

3 2
možnosti
MH

Já myslám, že když fyzicky napadnete člověka, který vám deset let dělá poskoka za to, že se zpozdil cathering, pak už jste to trochu s tou politickou nekorektnostní přehnal. Anebo se v příběhu vůbec nejedená o politickoz korektnost, ale obyčejné hvězdné manýry. Na návart Jeremyho do pořadu není nutná petice. Stačí aby umravnil své hvězdné manýry a cholerismus, omluvil se upřímně dotyčnému a kál se, že přestřelil a oni už si ho vezmou zpátky, přece jenom na něm stojí celý pořad. ;-)

5 0
možnosti
ZB

Vážený pane,

Jeremy Clarkson byl suspendován, protože fyzicky napadl producenta pořadu a to kvůli prkotině. Neexistuje žádný zaměstnanec na světě, který by se z podobného důvodu nedostal do maléru. Také si myslím, že takovéto chování nelze tolerovat a zvláště ne u osoby tak exponované.

Nejde o žádnou politckou korektnost, pouze o rovný přístup.

Jak by jste se cítili vy, kdyby vám někdo jednu vrazil v práci a váš zaměstnávatel by řekl, ale je to náš nejlepší konstruktér, tak to musíte vydržet?

7 2
možnosti
JK

J44a86n 20K69o24v50á67ř

19. 3. 2015 12:56

Znám člověka, kterého v práci popotahovali za fyzické napadení kolegy, protože jej na obědě cvrnknul do ucha. Vy víte, co se tam stalo a jak moc to bylo vážné? Podle zpráv si onen napadený na Clarksona ani nestěžoval. Takže uberte s tím spravedlivým rozhořčením.

0 0
možnosti
JB

Když před mnoha lety některá z TV (nepamatuji si, která) koupila první řadu -byla sledovanost obrovská! Dokonce se dívaly se zájmem i ženy - a TopGear se stal pojmem i u nás.. Poslední rok, dva jsem se již nedíval pravidelně, ale i tak je pořadu škoda!

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com