Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zákaz jakéhokoliv náboženství...ničemu nepomůže...a násilné projevy kohokoliv už trestné jsou :)

0 0
možnosti

No mohla by se zrušit definice náboženství a postavit církve na roveň zahrádkářů a umožnit tím přinejmenším označit korán a bibli za mládeži nepřístupné

1 0
možnosti

Zajímavý blog. Začátek jsem sice nepochopil.. Jednak asi máte chybu v té úvodní části, psané tučně, resp. zřejmě jste nedokončil větu.. a pak my také není jasné, jestli jste tedy zastáncem "refugees welcome", tak si to představujete tedy tak, že jich přijmeme v Evropě řekněme 5 milionu , z toho cca 4, 5 milionu muslimů a zakážeme jim současně s přijmutím vyznávat islám??

Ať už to chápu správně, nebo ne, nemohu s Vámi souhlasit. Ne nyní a teď..

Jsem velkým a hlasitým odpůrcem

Situace dospěla do takového stadia, že zákaz islámu na území Evropy již ničemu nepomůže. Právě naopak,řekl bych.. V Evropě je nyní ca 40milionů muslimů, není prostě možné kontrolovat všechny a všechno. Oni by se navíc v ilegalitě cítili ještě lépe. Nedávno jsem četl,že Belgie Francie zvažují uzavření problematických mešit. To je všechno špatně..

Pokud se chce Evropa zachránit (o čemž mám vlastně silné pochyby..).musí přistoupit nyní na taktiku nepřítele, dělat radikální a neočekávané akce. Nic předem nezveřejňovat a konat. Opustit zejména veškerou politickou korektnost a podnikat zcela nekompromisní kroky. Zatýkání, zbavování občanství, vyhošťování.. Tvrdě a bez skrupulí.

Ne jako v Molenbeeku či Aachenu, zatknout podezřelé a zase je propustit. Vždyť-stejně jako v případě CH.Hebdo,i nyní měli dva vrahy již na výslechu a výsledek?;-O

Prohrajeme a hrajeme o všechno.. Historie hovoří jasnou řečí, soužití s islámem není možné...

2 1
možnosti

J73a16r77a 59R55a67n22k

20. 11. 2015 6:15

Bohuzel, fanatismus a dalsi Hitler v podobe Konvicky tomu nepomuze. Zmena zakonu a pristup k imigraci se musi zmenit. Kanada vyrizuje azyl vetsinou 1 - 2 roky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com