Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Sledujte toho 'tajného' v hnědé bundě. K náckům po poradě s kolegou v šedé bundě přijde a po dobrém je o něčem přesvědčuje. Později mluví s jedním ze dvou nejaktivnějších a drží ho, aby nezaútočil - ve chvíli, kdy nácky vyprovokovalo skandování anarchistů 'No pasarán' (to na ně zřejmě funguje, takže to nemohli být profíci). Podle antifa.cz, to byli známí slávističtí rowdies http://www.antifa.cz/content/policejni-provokace-nebo-blamaz-konspiratoru

0 0
možnosti
DK

Tady tajnej s kamosema v rozpacich z nataceni, jak skolacky;-D. I starsi pani poznala co jsou zac:-). Cas 1:20 a hlavne 3:50.

https://www.facebook.com/yngland/videos/1119286391437057/

1 0
možnosti
DK

Vsimnete si,ze na zacatku tam ty demonstranty nikdo nechrani a "nackove" k nim maji normalne pristup...ale jsou v klidu...a teprve az tam dorazi ta mala skupinka policistu, tak zacnou s provokacemi...To muze znamenat, ze si na ten dav vlastne netroufli a az kdyz tam dorazila policie, tak delali, ze se neboji, protze vedeli,ze policie pokusy o nasili zastavi...anebo proste napadeni demonstrantu vubec nebylo v planu.

1 0
možnosti
Foto

No, nechci do toho kecat, ale tihle kluci vypadají spíš jako skupinka ochotníků z Malých Svatoňovic... :-/ Nácky si představuju úplně jinak.

Ale pokud se někdy bude natáčet volba Velkého Vonta ve Stínadlech, tak bych s nima rozhodně počítal do komparsu. Široko daleko se lepší Široko nenajde.

14 0
možnosti
Foto

J16a88n 90P49e89c97h96a

8. 2. 2016 1:50

Souhlasím s vámi. Vontové po delší době vyrazili do akce;-)

1 0
možnosti
MR

ale uvidime jak dlouho tu vydrzite. Pan Kavka napsal skoro to same a uz tu neni

8 0
možnosti
MR

;-D PRESNE R^

Ja jsem si precetl zpravu, a nemylil jsem se. Je to provokace, ubohe divadlo.

7 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com