Petr Dolejš Koch

O jedné zpatlané demonstraci.

7. 02. 2016 22:54:04
Povím vám pohádku. V jednom starobylém městě Praze, při jedné demonstraci, která se konala v sobotu 6.2. léta Páně 2016...
Skupina „machometánů
Skupina „machometánů" a „tajemný muž v hnědé bundě".„Tajemný muž v hnědé bundě
„Tajemný muž v hnědé bundě" dává instrukce „koordinované skupince neonacistů“.

Tak při té demonstraci uniformovaná policie oddělovala demonstranty, které pro pořádek nazývejme „průvod ultralevicových anarchistů", od druhé skupiny, které pro pořádek nazývejme „koordinovanou skupinkou neonacistů“, což ale ve skutečnosti byli údajně neuniformovaní policisté.
A ti měli dokonce svého koordinátora, dnes už legendárního, takzvaného „tajemného muže v hnědé bundě", který současně koordinoval i uniformované policisty.
Vyznáte se v tom? Neztratili jste se? Celé je to natočené asi tisíci kamer, včetně policejních, takže být současným ministrem vnitra a policejním prezidentem, okamžitě odstupuji a beru si hodně dlouhou zdravotní dovolenou.
I ten sedmnáctý listopad v roce 1989 byl lépe zinscenován. Měli jste napřed všechny skupiny pořádně proškolit, jak mají vystupovat, aby to nebylo tak okatě do očí bijící. Třeba jste jim měli i pustit jako instruktážní video ten sedmnáctý listopad. Protože, jak ti údajně neuniformovaní policisté bídně předváděli „koordinovanou skupinkou neonacistů“, to bylo až k pláči. Copak takhle se koordinovaně hrozí na demonstraci? A ještě se nechat nachytat jak ti údajní „koordinovaní neonacisté" vylézají z budovy, která je úplnou shodou náhod v majetku ministerstva vnitra. Pánové, kde to jsme.
Ten koordinátor se jmenuje a bydlí... Tak to si nechám, radši pro sebe. Teda nic proti ničemu, ale kdo organizoval tenhle „event", tak by měl vrátit peníze, protože místo slíbené kapely Kabát, přijel jen její Revival Band a tombola také nestála za nic.

„Tajemný muž v hnědé bundě
„Tajemný muž v hnědé bundě" dává instrukce „uniformované skupince policistů“. „Tajemný muž v hnědé bundě
„Tajemný muž v hnědé bundě" dává instrukce „uniformované skupince policistů“.

Dalo to práci, ale nakonec jsem jí objevil. To je ta „legendární letící lepící páska."

„Legendární letící lepící páska.
„Legendární letící lepící páska."

Takže klid, vše je vysvětleno, „tajemný muž v hnědé bundě", byl ve skutečnosti neuniformovaný policista, který za svojí neochvějnou statečnost dostane vyznamenání, a „koordinovaná skupinka neonacistů“ byli obyčejní slávističtí fanoušci, kteří ve starobylé Praze zabloudili, když hledali stadion Slávie. Konec pohádky, Běžte klidně spát.
http://stream6.idnes.cz/vod/1602/06/VF160206_154432_flv_middle.mp4

Autor: Petr Dolejš Koch | karma: 39.20 | přečteno: 2215 ×
Poslední články autora