Jiří Ovčáček je fascinován Milošem Zemanem.

Připadá mi ubohé, jak se všichni často velmi lacině strefují a zesměšňují mluvčího prezidenta České republiky Miloše Zemana a zároveň i ředitele Tiskového odboru Kanceláře prezidenta republiky Jiřího Ovčáčka.

Jiří Ovčáček, český novinář, český spisovatel, český tiskový mluvčí a český úředník.

Přitom tento dobře vypadající a vždy pečlivě ustrojený mladý muž pouze činní úkoly vyplývající z funkce tiskového mluvčího a podle mne jako jeden z mála, drží ve svých rukách pevně prapor demokracie.
Zvláště bych chtěl připomenout jak mistrně dovede zacházet s elektronickými médii, například se svým twitterovým účtem. Mnozí politici by mu mohli závidět. Kazí to trochu sice fakt, že zvláště Twitter je imperialistickým nástrojem dosud přesně nespecifikované takzvané „pražské kavárny." Ale co, naopak se zde cenní, že mistrně ovládá i zbraně nepřátel české demokracie.
Například Petr Čtvrtníček, vykrade z internetové televize (DVTV) nějaké záběry a použije ho do vlastního pořadu na (DVTV), kde nebohého Jiřího Ovčáčka následně zesměšní. To je Petře krajně podlé. Postav se mu čelem a udělej s ním rozhovor opravdu naživo.
Všichni si uvědomme, co se za velmi krátkou dobu z téměř neznámého českého novináře stalo. Je jedním z nejznámějších současně žijících Čechů. Takové proslulosti nedosáhl za tak krátkou dobu, během svého tehdejšího působení v předlistopadové politice, ani tehdejší vedoucí tajemník Městského výboru KSČ v Praze, Miroslav Štěpán. A to bylo nějaké pako.
Tento článek jsem mimo jiné také sdílel na svém twitterovém účtu.
http://video.aktualne.cz/petr-ctvrtnicek-tv/ctvrtnicek-si-pousti-s-ovcackem-desku-ma-strach-ze-prosedi-s/r~72cd0574a9b511e5a405002590604f2e/

Autor: Petr Dolejš Koch | neděle 6.3.2016 22:19 | karma článku: 20,33 | přečteno: 1007x