Marketingový ředitel banky UniCredit, by měl dostat padáka.

Je mi docela jedno, kdo jezdí do Karlových Varů, v čase MFFKV, ukazovat svůj obličej, záda nebo prsa.
Karlovy Vary, Mlýnská kolonáda.

Ani kde, si pořádají své párty, které jsou prakticky výhradně pořádány, pro objektivy bulvárních fotografů, přičemž bulvárním fotografům, se předem omlouvám, je to jejich práce.
Drtivá většina návštěvníků mejdanů tohoto typu, nemá s filmovým průmyslem nic společného. Nejsou to herci, ani herečky, ani režiséři, ani producenti a do českého filmu, nevrazili, pokud vím, nikdy ani floka.
Ale, díky své profesi vím, že pořádat takováto párty, pro lidi typu, bývalé missky a vicemissky, všemožné kopačky, hokejky nebo rakety, kandidáty na hlavu státu, a podobnou podle mne verbež, nemá z marketingového hlediska, pouhým propočtem, náklady versus zisk, žádný smysl.
Letos, jsem sice do Karlových Varů Alexe nevzal, ale třeba budu mít čas, se tam ještě ukázat. Ubytovali jsme se naproti kolonádě, protože, je to tak pomyslně ve středu Karlových Varů a je odtud pěšmo, všude kousek. A je tam v noci relativní klid.
Ouha, jak jsem se zmýlil, nějaká italská banka UniCredit, si zvolila pro svou párty, prakticky celou kolonádu, přímo pod okny našeho hotelu. To by mi ani tak nevadilo, vadilo to ale návštěvníkům festivalu, protože jim prakticky, přehradili korzo na celý den, po nejnavštěvovanějším místě během festivalu a to Mlýnskou kolonádu. I když se jedná o pseudorenesanční stavbu, tedy nic historicky významného, přeci jenom, se to tam během festivalu hemží návštěvníky, už jenom pro to blbé selfie.
Takže způsob, jakým ukazovala banka UniCredit svojí opulentnost, nejen návštěvníkům, ale i místním, nejen, že není z marketingového hlediska zrovna ideální, ale z psychologického přímo vražedné. Banka, která upřímně na českém trhu, zas tak moc neuspěla, se předvádí, před místními celebritami, které až na pár vyjímek, vlastně smrdí korunou a naopak lidem, které by naopak nutně potřebovala jako své příští klienty, ukazuje svojí neomalenost.
Vlastně, mi to taky osobně vadilo, když zaberete skoro celou kolonádu, celý den stavíte pódium, rozestavujete stolečky, navážíte žrádlo a chlast pro ty prasátka, co se tam následně zadarmo několik hodin rýpou v těch korýtkách, tak to taky musíte poté rozebrat. Protože i nájem kolonády je drahý. A protože, to začnete rozebírat po skončení párty a taková demontáž zabere celou noc, až do ranních hodin a to neobejde bez hluku, tak jsme se prakticky moc nevyspali.

Autor: Petr Dolejš Koch | úterý 4.7.2017 10:45 | karma článku: 24,34 | přečteno: 1224x
  • Další články autora

Petr Dolejš Koch

Traveling With My Canon.

30.7.2018 v 16:20 | Karma: 10,87

Petr Dolejš Koch

Co pro nás má vláda dělat?

10.5.2017 v 0:39 | Karma: 16,63

Petr Dolejš Koch

Co chce český volič?

5.6.2016 v 11:47 | Karma: 13,92

Petr Dolejš Koch

Bazárek na Kutnohorské.

2.6.2016 v 12:02 | Karma: 17,64
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com