Petr Dolejš Koch

Případ Ing. Karla Šlechtová.

9. 08. 2017 10:58:17
Tak jsme zase na chvíli slavní. MotoGP v Brně, sledují venku ve světě, když tam přijede opravdová závodní elita, jinak si většina lidí myslí, že Brno je nějaký ostrov.

Takže, když zavítá do Brna Valentino Rossi, většina místních šlapek a někdy dorazí i ty pražský, si myslí, že by ho tam mohli klofnout. Takový kudrnatý ital, se jim hodně líbí. To si asi taky myslela, už trochu přestárlá, čtyřicetiletá ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, když vyzbrojena visačkou VIP, vyrazila přímo na startovní rošt. Že tam, před samotným startem nemá co dělat, jí nakonec, kromě všech ostatních startovních komisařů, musel upozornit i odstrčením samotný Rossi.
Ale ukazuje to, i neuvěřitelnou nadutost místních politiků, kteří si myslí, že jim to tady patří. Dotyčné ministryni, asi přistál na stole, VIP vstup do padoku na MotoGP v Brně, nebo ho vydyndala na svém šéfovi šéfů, nebo na samotných pořadatelích. Každopádně, o dva roky mladší italský profesionální motocyklový závodník a devítinásobný mistr světa Valentino Rossi, asi nebyl nadšený, že se mu taková ošklivka, sápe na motorku. Divím se, že jí jednu neplácl.
A jako motorkář ho chápu, když někde v Praze odstavím svůj Harley, a jdu se někam najíst, většinou se okolo něho seběhnou nějací turisté, kteří u něho pózují a fotí, ale jakmile se na něj chce někdo posadit, v tom se ozve můj mocný rockerský hlas, které dotyčné uvede do patřičných mezí.
Ne nadarmo se naše hudební skupina jmenuje The V.I.P. a kdo do teď nepochopil, tak je to antagonismus, nebo-li protimluv a že každý, kdo se cpe do nějakého VIP prostoru, nebo ze sebe dělá, či označuje se za celebritu, je u nás prostě blbec. Vůbec, to dělení na celebrity a obyčejné lidi, má v sobě jistou zvrácenost.
Na závěr, bych poradil Ing. Karle Šlechtové, aby jeden svůj ministerský plat, věnovala na celkovou úpravu své vizáže, od změny tvaru brýlových obroučků, účesu a největší pozornosti bych věnoval zubům.

Autor: Petr Dolejš Koch | karma: 35.56 | přečteno: 3180 ×
Poslední články autora