Diskuse

Kauza Ondřej Vetchý spravedlivý.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prostě si autor řádně nakálel do vlastního hnízda stylem "v našich branžích jsme všichni křiváci, je-li potřeba někoho odstřelit, je dovoleno cokoliv".

... a když se ještě podívám, jaký blog publikoval autor před rokem.

0 0
možnosti

Jak to krásně ladí...článek je "pro lidi s přiměřenou inteligencí", jak píšete ve svém popisu pod fotkou, a k tomu..." a taky články Pavla Novotného". Stačí.

Asi jste ten článek chtěl dát do Blesku, že?

3 0
možnosti
Foto

Já to tedy nemám 50 na 50 a neznám konkrétní situaci. A ačkoliv jsem toho názoru, že veřejně činná osoba musí počítat se ztrátou určité části soukromí, tak jsem také toho názoru, že bulvár si osobuje právo na odebrání nejen výrazně větší než únosné části soukromí, ale také na lži, pomluvy, překrucování, urážení a pod. a to vše jen a pouze pro vyšší prodej a vyšší zisky.

Suma sumárum: nemám bulvár v oblibě právě u těchto důvodů a Novotný není ani tak dělník bulváru, jako spíš dobytek bulváru.

Neosobuji si právo na jediný správný názor, ale myslím, že každý by měl uznávat právo na nenarušitelnost osobních kruhů.

2 0
možnosti
Foto

Jo...dusím se tu smíchy...skoro to vypadá, že to, co jsem teď četla, je vážně dobré. Dušení je kriteriem. Kvality. Tak zaprvé, Vy musíte mít hodně peněz, když tohle veřejnosti napíšete. Vašich sedm set litrů zbytečných peněz Vám fakt závidím. Zadalší...z toho, co jste napsal a na sebe vyžvanil, je jasné jedno. Ač se pravopis, logika a sebevědomí pricmrndavače ve velkém světě snoubí s nebývalou inteligencí, málo platné, ten Ondra Vetchý je na tom vážně líp. Zatřetí. ..tohle se jednomu snad zdá.

8 0
možnosti
Foto

U nás se tomu říká "že má ten dotyčný zaražené prdy". A autor nemá zaražené jen ty.:-) Je celý zaražený z toho, že si někdo dovolil nenechat na sebe kydat. Opravdu žasnu.

8 0
možnosti

"Podle soudu dnes již zaniklý časopis pochybil, když před čtyřmi lety uvedl, že herec přišel na vyhlášení Českého lva s milenkou.

Ve skutečnosti ho doprovázela jeho žena."

Zdroj: http://petrdolejskoch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591306

...

...

...

"Takže, jestli mám dát někomu za pravdu, tak jsou to vydavatelé, protože je také obecně známo v obou komunitách, že Ondřej Vetchý, neumí udržet nejen své emoce na uzdě, ale i to co má v kalhotách."

Zdroj: http://petrdolejskoch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591306

0 0
možnosti
Foto

Ondřej Vetchý je podle mého jeden z nejslušnějších lidí z oblasti showbyznysu. Není divu, že ho nemůžete vystát.

13 0
možnosti

Hmm, tak Vetchý se peleší s milenkama, všichni o tom ví, jen se o tom nepíše. A proto museli ve Spy vymyslet lež, aby na něj aspoň něco měli :-)

6 1
možnosti
Foto

Tak jsem se dověděl, že jim tak nějak dáváte práci, že máte tak nějak mezi herci kamarády a že Ondra Vetchý tak nějak mezi ně nepatří protože si moc vyskakuje. Tak nějak si myslím, že si na Ondrovi vezete své ublížené Ego.

9 0
možnosti

Opravte si hrubky v posledním odstavci.....

7 0
možnosti
Foto

A pro lidi jako vy existuje bulvár. To ale neznamená, že si každý nechá dělat na hlavu.

14 0
možnosti
Foto

K vaší druhé větě – vybavil se mi šlánek Jana Jílka „Dnešek má dost svých starostí“,(*) jmenovitě následující pasáž:

..

„Lidé obvykle na sebe kladou nároky, které nejsou sto ustát. Třeba si nevšímat urážek, cítit se nad věcí, atd. Nekladu na sebe nároky tohoto druhu, vydržím dost, ale v určitou chvíli prostě řeknu: ‚konec‘ a nedám si jak říkával můj přítel a excelentní terapeut, Honza Lutera ‚srát na hlavu.‘ Jsem toho mínění, že ti, co si dají srát na hlavu, nejsou moudřejšími, než ten, co jim na tu hlavu sere, pouze mají na hlavě nasráno. Nemusím mít všechno, co mají ti druzí. A nemusím všechno, co si nechají druzí líbit od jiných lidí, považovat za moudré chování.“

KONEC CITACE

----

*) http://janjilek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=590592

3 0
možnosti