Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94i44ř28í 89T35u87r24n16e78r

18. 10. 2015 19:57

Myslím, že plánovaná vyhláška je v prvé řadě zbytečná. Existuje již dlouho vyhláška o zákazu volného pohybu psů v parcích, kterou nikdo nedodržuje a nikdo nevymáhá. S tou novou to bude podobné, zařadí se do kategorie nesmyslů, jako je zákaz konzumace alkoholu na veřejnosti apod. Slušnému policajtovi bude trapné obtěžovat spořádaného pejskaře, stejně jako někoho, kdo si v parku na dece otevře pivo. Tu a tam asi padne někdo z nás za oběť nějakému policejnímu "aktivistov|", zaplatíme dvě stovky pokuty a zas bude několik let klid. Smutné je to, jakými nesmysly se na úkor důležitých záležitostí magistrát zabývá.

5 0
možnosti
PH

Lidi ztrácí  zdravý rozum a je to vidět .Přebíráme kdejakou ptákovinu z EU a z Německa .Že z Německa nic dobrého nemůže vzejít  víme historicky a dnes je to vidět také .Mám jezevčíka a jsem ráda,že u nás s ním mohu chodit na volno .Nebydlím v Praze a jsem za to ráda .

2 0
možnosti
MS

Máte z Německa vzešlého nedobrého jezevčíka? ;-)

0 0
možnosti
JS

Jelikož jsem pejskař, jednoznačně fandím volnému výběhu psů.. Moje pudlice má pět kilo, moje černá exotická fenka tři kila. Chodíme do parku Folimanka, kde mají obrovské možnosti na vyvenčení. Nedovedu si představit, že půjdu parkem s pejsky na vodítku. Ten zákon určitě napsala hlava pomazaná, která nikdy neměla pejska. Jak říkám, byrokratům vždy chybí empatie. Jejich EQ je na nulové hodnotě. ;-O;-O;-O

6 0
možnosti
DP

No víte, pejskaři jsou většinou klidní, společenští lidé, takže na úřadech nejsou tolik slyšet. Největšími odpůrci psů jsou vetšinou osamělé starší ženy a "supermatky". Vetšinou disponují silným hlasem, spoustou volného času na psaní stížností a běhání po úřadech. Pejskař jde raději na procházku někam do přírody.

4 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com